Köszönet 2014-ért!


Bevallom a 2014-es év rengeteg olyan dolgot tartogatott számomra, amelyekre álmomban sem gondoltam volna. Tele volt küzdelemmel, próbatétellel, új kezdettel, melyek miértjei még most sem teljesen tisztázódtak a fejemben. De hiszek a valamiértben...és tudom, hogy egyszer a válaszok is megérkeznek. A idei év rengeteg új utat mutatott, melyeken még csak most kezdtem el járni, még csak most tapasztalom az utamba kerülő jó és kevésbé jó dolgokat.

Az egyik legkedvesebb utam a Fotolá, mely kapcsán már fél év alatt rengeteget tapasztaltam, kaptam és (remélem) adtam is. Amikor a bloggal foglalkozom a magam ura lehetek, külső befolyások, kötelezettségek és határidők nélkül. És most már biztosan tudom....mindenkinek szüksége van egy olyan világra, melyet maga formálhat, melyben saját maga alkothat, ahová elmenekülhet a nagyvilág elől! 
A Fotolá segítségével elindultam egy fejlődni képes, kreatívabb énem felé, melyért NAGY KÖSZÖNET azoknak a barátoknak,  családtagoknak, kollégáknak, akik rendszeresen figyelik a blogot és véleményeikkel, megjegyzéseikkel, olykor megmosolyogtató felolvasásaikkal ;) teljesebbé teszik a napjaimat. KÖSZÖNÖM!

Cserébe elhoztam Nektek az idei év számomra legkedvesebb fotóit, 
melyekkel kívánok

***************************************************************************
EREDMÉNYESEBB, BOLDOGABB, MÉG TARTALMASABB ÚJ ESZTENDŐT !
***************************************************************************

Ági


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése